Ana içeriğe atla

'O Hayat Benim'e sürpriz güzel!

FOX TV’nin sevilen dizisi O Hayat Benim’e yeni bir isim daha dahil oldu. Ekranların tanıdık simalarından olan Selen Seyven, O Hayat Benim dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.
Başrollerinde Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Ceren Moray, Oya Başar, Sinan Albayrak, Ahu Sungur, Zerrin Sümer, Ozan Güler, Deniz Celiloğlu, Cahit Gök ve Cem Özer’in dizinin oyuncu kadrosuna Selen Seyven dahil oldu. Güzel oyuncu, dizide hayatın sillesini erken yaşta yiyen ve sokaklarda yaşayan Reyhan karakterine hayat verecek.
SELEN SEYVEN KİMDİR?
Özbek bir anne ve Türk babadan dünyaya gelmiştir. Ankara Yahya Kemal Beyatlı Lisesi mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nü okudu. Selen Seyven Genco dizisiyle tanınmaya başladı. Ardından adını Osman Sınav’ın yönetmenliğini yaptığı Doludizgin Yıllar dizisinde rol aldı. İlk başrol oynadığı filmi Janjan’dır. Sinemada ikinci başrolünü, engelli bir kızı canlandırdığı Abimm filmiyle oynamış ve bu filmin gösterim gününde hayranları kendisi için sinema salonu kapattırmıştır.
Birçok Türk dizisinde rol alan Selen Seyven son olarak bir aile komedisi olan Kocamın Ailesi dizisinde canlandırdığı Yonca karakteriyle yer aldı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pekmezin tarihi ilk kim buldu mucidi kimdir kim icat etmiş nerde nasıl icad etmiş

Pekmez çeşitli meyve sularının ateşte kaynatılarak koyulaştırılması sonucunda meydana gelen normalden biraz daha fazla koyu  kıvamda meyve suyudur. Pekmezin ilk yapılış tarihi çok eskilere dayandığından kesin bir tarih vermek mümkün değildir. Bazı tarihi kaynaklarda Orta Asya’da yaşayan topluluklar arasında pekmezin var olduğu bilinmektedir. Pekmez Anadolu, Orta Doğu, Asya ve Güneydoğu Avrupa’da yapılan ve zevkle yenen bir ekmek katığıdır. Özellikle Türklerde pekmez yapımı çok ileri gitmiştir.

Matrisi İlk kim buldu icat etti mucidi kimdir tarihi

Matris Dedektörü nedir türleri ilk kim buldu ve kullandı mucidi icadı Matematikte matris veya dizey, dikdörtgen bir sayılar tablosu veya daha genel bir açıklamayla, toplanabilir veya çarpılabilir soyut miktarlar tablosudur. Dizeyler daha çok doğrusal denklemleri tanımlamak, doğrusal dönüşümlerde (lineer transformasyon) çarpanların takibi ve iki parametreye bağlı verilerin kaydedilmesi amacıyla kullanılırlar. Dizeylerin toplanabilir, çıkartılabilir, çarpılabilir, bölünebilir ve ayrıştırılabilir olmaları, doğrusal cebir ve dizey kuramının temel kavramı olmalarını sağlamıştır.