Ana içeriğe atla

Yerel sanatçı Fevzi Bayat ölü bulundu

Yerel sanatçı Fevzi Bayat ölü bulundu

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde 2 gündür kendisinden haber alınamayan yerel sanatçı Fevzi Bayat bir aracın içinde ölü bulundu..
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde düğünlerde şarkı söyleyen yerel sanatçı bir aracın Fevzi Bayat ölü bulundu. Düğünlerde Kürtçe şarkı söyleyen yerel sanatçı Fevzi Bayat’tan 2 günden bu yanadır haber alınamıyordu. Sabah saatlerinde polise gelen bir ihbar üzerine Sanayi Mahallesine giden polis ekipleri, bir aracın içinde Bayat’ın cenazesini buldu. Çevrede güvenlik önlemi alan ekipler, olay yerinde inceleme yaptı. Savcılık incelemesinin ardından Bayat’ın cenazesi Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Fevzi Bayat’ın evinde 2 PKK’lı polisle girdiği çatışmada öldürülmüş, bunun üzerine akrabalarıyla birlikte gözaltına alınan Bayat ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. (İHA)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pekmezin tarihi ilk kim buldu mucidi kimdir kim icat etmiş nerde nasıl icad etmiş

Pekmez çeşitli meyve sularının ateşte kaynatılarak koyulaştırılması sonucunda meydana gelen normalden biraz daha fazla koyu  kıvamda meyve suyudur. Pekmezin ilk yapılış tarihi çok eskilere dayandığından kesin bir tarih vermek mümkün değildir. Bazı tarihi kaynaklarda Orta Asya’da yaşayan topluluklar arasında pekmezin var olduğu bilinmektedir. Pekmez Anadolu, Orta Doğu, Asya ve Güneydoğu Avrupa’da yapılan ve zevkle yenen bir ekmek katığıdır. Özellikle Türklerde pekmez yapımı çok ileri gitmiştir.

Matrisi İlk kim buldu icat etti mucidi kimdir tarihi

Matris Dedektörü nedir türleri ilk kim buldu ve kullandı mucidi icadı Matematikte matris veya dizey, dikdörtgen bir sayılar tablosu veya daha genel bir açıklamayla, toplanabilir veya çarpılabilir soyut miktarlar tablosudur. Dizeyler daha çok doğrusal denklemleri tanımlamak, doğrusal dönüşümlerde (lineer transformasyon) çarpanların takibi ve iki parametreye bağlı verilerin kaydedilmesi amacıyla kullanılırlar. Dizeylerin toplanabilir, çıkartılabilir, çarpılabilir, bölünebilir ve ayrıştırılabilir olmaları, doğrusal cebir ve dizey kuramının temel kavramı olmalarını sağlamıştır.