Ana içeriğe atla

Yeliz Yeşilmen’in Teseddüre Hali Yeliz Yeşilmen Türbanlı Girdi

 Yeliz Yeşilmen teseddüre girdi, Yeliz Yeşilmen’in teseddürlü hali. Bir dönemin oldukça isimlerinden söz ettiren biriydi Yeşilmen. Giydiği birbirinden cüretkar kıyafetleri ve Mehmet Ali Erbil ile oynağı dizilerden aklımızda.

Yeliz Yeşilmen Teseddüre Girdi | Yeliz Yeşilmen’in Teseddürlü Hali
 
Yeliz Yeşilmen teseddüre girdi, Yeliz Yeşilmen’in teseddürlü hali. Bir dönemin oldukça isimlerinden söz ettiren biriydi Yeşilmen. Giydiği birbirinden cüretkar kıyafetleri ve Mehmet Ali Erbil ile oynağı dizilerden aklımızda. Evlendikten sonra büyük bir değişime uğradı ve teseddüre girdi. Teseddürlü resimlerini bir sosyal paylaşım sitesinde yayınlayan Yeşilmen , Eyüp Sultan ‘ı arkadaşları ile ziyaret etti. Bu paylaşım bir hayli ilgi uyandırdı. Ali Uğur Akbaş ile evlenip gözlerden uzak bir yaşam sürmeye başlayan ünlü kendini ibadete verdi. Bir dönem birbirinden cesur kıyafetler giymesi ile kendinden söz ettiren ünlünün bu son haline hayranları ne diyecek bakalım. Ali Uğur Akbaş’ın eski esi ele de o dönem sorunlar yaşamış bu haberlerde magazin basınını ve televizyon programlarını bir hayli meşgul etmişti. Su an mütevazi bir hayat sürüyor
Eyüp Sultan’ı Ziyaret Etti

“Mehmet Ali Erbil’le birlikte rol aldığı dizideki sahneleri ile adından söz ettiren Yeliz Yeşilmen, Ali Uğur Akbaş ile nikah masasına oturduktan sonra televizyon dünyasından uzaklaştı. İki çocuk annesi Yeşilmen, son olarak sosyal medya hesabından Eyüp Sultan ziyaretinden fotoğraf paylaştı. Ünlü isim, arkadaşlarıyla birlikte çektirdiği fotoğrafa, “Yüce Rabbime bugün daha yakındık. Huzur bu. Dostlarla Sabah 5’de kalkıp 6’da cami ve saatlerce dua” notunu düştü. Yeliz Yeşilmen, İnstagram’da paylaştığı ikinci karede ise “Eyüp Sultan sonrası dini sohbetimize sabah 7.30’da bu mekanda devam etmek güzeldi” ifadelerini kullandı.”

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pekmezin tarihi ilk kim buldu mucidi kimdir kim icat etmiş nerde nasıl icad etmiş

Pekmez çeşitli meyve sularının ateşte kaynatılarak koyulaştırılması sonucunda meydana gelen normalden biraz daha fazla koyu  kıvamda meyve suyudur. Pekmezin ilk yapılış tarihi çok eskilere dayandığından kesin bir tarih vermek mümkün değildir. Bazı tarihi kaynaklarda Orta Asya’da yaşayan topluluklar arasında pekmezin var olduğu bilinmektedir. Pekmez Anadolu, Orta Doğu, Asya ve Güneydoğu Avrupa’da yapılan ve zevkle yenen bir ekmek katığıdır. Özellikle Türklerde pekmez yapımı çok ileri gitmiştir.

Matrisi İlk kim buldu icat etti mucidi kimdir tarihi

Matris Dedektörü nedir türleri ilk kim buldu ve kullandı mucidi icadı Matematikte matris veya dizey, dikdörtgen bir sayılar tablosu veya daha genel bir açıklamayla, toplanabilir veya çarpılabilir soyut miktarlar tablosudur. Dizeyler daha çok doğrusal denklemleri tanımlamak, doğrusal dönüşümlerde (lineer transformasyon) çarpanların takibi ve iki parametreye bağlı verilerin kaydedilmesi amacıyla kullanılırlar. Dizeylerin toplanabilir, çıkartılabilir, çarpılabilir, bölünebilir ve ayrıştırılabilir olmaları, doğrusal cebir ve dizey kuramının temel kavramı olmalarını sağlamıştır.